1Ik zoek speelgoed wat ik niet in de webshop kan vinden. Wat nu?
Wij denken graag met jou mee. Neem contact op via buitenspeelgoed-kopen en we gaan kijken of we iets voor jou kunnen betekenen.

2Wat hanteren jullie aan verzendkosten?
Wij hanteren in heel Nederland GRATIS VERZENDKOSTEN. We stellen wel een aantal voorwaarden die te lezen zijn op de pagina “bezorgservice”.

3Wat is de levertijd?
De levertijd staat per product aangegeven. Zo weet je direct wanneer je het speelgoed in huis hebt.

4Kan ik ook zoeken in jullie webshop?
Jazeker! Bovenin iedere pagina vind je een zoekbalk waarin je vrij kan zoeken. Uiteraard kun je ook per rubriek zoeken naar speelgoed.

5Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen met IDEAL of Paypal. Het is uiteraard ook mogelijk om per bankoverschrijving te betalen. De levertijd zal worden aangepast, aangezien wij later de betaling binnenkrijgen dan dat met Ideal of Paypal het geval is.

6Kan ik ook telefonisch mijn bestelling doorgeven?
Jazeker! Je vind ons telefoonnummer op onze contactpagina. Het plaatsen van je bestelling is prima te combineren met het stellen van eventuele vragen of het product dat je wil bestellen.

7Wie is Giga Buitenspeelgoed?
buitenspeelgoed-kopen is een specialist in buitenspeelgoed. De webwinkel wordt beheerd door vakkundige mensen met ervaring in de speelgoedsector.

8Ik heb speciale wensen. Wat nu?
Je kunt het beste contact met ons opnemen om je wensen te bespreken. Wij denken uiteraard graag met jou mee!

9Ik heb een klacht. Wat kan ik het beste doen?
Het is belangrijk om uw klacht aan ons kenbaar te maken. Dit kan zowel per e-mail, telefoon als post. Alle klachten worden in behandeling genomen. In alle gevallen ontvangt u van ons een bevestiging zodra de klacht is ingediend.

 

Buitenspeelgoed kopen

Buitenspeelgoed kopen? Dan zit je hier goed. Bij ons kan je een grote collectie duurzaam buitenspeelgoed kopen zoals: Een Badminton Set – 3m60 x 1m60, Giant Speel Parachute, Jamanga Jenga Toren in kleuren + dobbelsteen, Kubb spel – 28×7,8×7,8 cm, Mega Eenhoorn Sproeier, Waterslide met een fontein …