Buitenspeelgoed-kopen besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de door haar op de markt verkochte producten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan kan je dit melden. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie dien je altijd jou aankoopbewijs te overleggen.

Algemene garantiebepalingen:
Buitenspeelgoed-kopen geeft garantie op fabricage- en constructiefouten. Schade veroorzaakt door mens, dier of natuurgeweld valt niet onder de garantie.
De algemene duur van de garantieperiode is gelijk aan de fabrieksgarantie van het desbetreffende product. (zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden)

Garantieprocedure:
Als er zich onverhoopt een probleem voordoet, kun je altijd contact opnemen met Buitenspeelgoed-kopen Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij jou dan het volgende bij de hand te hebben en dit per mail aan te leveren:

•    het merk van het product
•    het model van het product (artikel nummer / type)
•    het originele aankoopbewijs van het product
•    de code van de onderdelen waar het probleem betrekking op heeft (zie handleiding)
•    duidelijke omschrijving van het probleem
•    foto in geval van schade

Wij zullen deze informatie dan beoordelen en afhandelen. Indien nodig zullen wij met jou contact opnemen.

Van garantie uitgesloten zijn gebreken en/of fouten geheel of gedeeltelijk als gevolg van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik, van buitenkomende oorzaken, bijvoorbeeld blikseminslag of brand, of indien koper zonder voorafgaande toestemming van Buitenspeelgoed-kopen wijzigingen in de geleverde producten aanbrengt of doet aanbrengen. Reclamaties veroorzaakt door een slecht gelegen fundament, een ondeugdelijke montage, slecht onderhoud en/of een verkeerd onderhoudsmiddel vallen niet onder de garantie. Ook reclamaties ten gevolge van de werking van het hout (bij speeltoestellen), zoals scheurtjes, vergrijzing, verkleuring en vochtaanslag, vallen buiten de garantie.

BEZORGSERVICE

Buitenspeelgoed-kopen b is een webshop gespecialiseerd in buitenspeelgoed en houten speelhuizen / speeltoestellen voor particulier en openbaar gebruik. Wij brengen deze ,veelal volumineuze producten, graag bij u thuis of school / kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw aankoop ongeschonden, compleet en op het afgesproken moment gratis bij u bezorgd wordt.

“Thuislevering” is niet op alle adressen mogelijk. Als vuistregel geldt dat alle adressen op het vaste land voor deze service in aanmerking komen. Verder is het van belang dat uw adres eenvoudig toegankelijk is voor een vrachtwagen.

Bent u woonachtig op één van de Waddeneilanden, bel ons dan zodat wij een passende afspraak kunnen maken.

Buitenspeelgoed kopen

Buitenspeelgoed kopen? Dan zit je hier goed. Bij ons kan je een grote collectie duurzaam buitenspeelgoed kopen zoals: Een Badminton Set – 3m60 x 1m60, Giant Speel Parachute, Jamanga Jenga Toren in kleuren + dobbelsteen, Kubb spel – 28×7,8×7,8 cm, Mega Eenhoorn Sproeier, Waterslide met een fontein …